E sigaret is beter dan tabak

Evapor
E sigaret

E sigaret is een goed alternatief voor de tabak sigaret. Er zijn hiervoor namelijk vele voordelen te benoemen. Op de eerste plaats is het elektrische roken beter voor de gezondheid dan de tabak sigaret. Dat komt omdat er geen teer in zit en je kunt zelfs de nicotine reduceren tot nihil. Wat ik zelf ook een prettige bijkomstigheid vind is dat het qua prijsverhouding ook erg veel scheelt. Het is namelijk een stuk goedkoper om te kiezen voor een elektrische sigaret. Maar wat ook erg prettig is, is dat je zonder dat de ander mee- rookt kunt roken. Je hebt totaal niet in de gaten dat er wordt gerookt omdat er geen nare geur vanaf komt.

E sigaret snel in huis

Elektrisch roken

De e sigaret heb ik besteld voor mij en mijn man. Wij wilde namelijk overstappen en wij zijn dan ook zeer tevreden dat wij deze stap hebben genomen. Het was natuurlijk best even spannend om een gewenning van zeker 20 jaar los te laten. Maar zowel ik als mijn man voelen ons er een stuk prettiger bij. Niet alleen door de voordelen die ik eerder benoemde. Maar beslist ook omdat er zoveel heerlijke smaken e-liquid te bestellen zijn. Wij moeten wel even oppassen dat wij nu niet meer gaan roken omdat we zo enthousiast zijn over de sigaret. Als twee tevreden klant laat ik onze complimenten als aanrader achter op deze blog. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website, evapor.nl. Je zal snel zien wat ik bedoel. Wanneer je hier een bestelling plaatst dan kun je deze de volgende dag al in huis verwachten. Dus waar wacht je nog op? Welke smaak kies jij? Wanneer jij de volgende tevreden klant bent, laat jij dan ook ergens jouw ervaring achter?