Een ergonomische draagzak voor je baby

Het kopen van een ergonomische draagzak is natuurlijk altijd verstandig als je net mama bent geworden. Dit is wat ik mijn vriendin hoorde zeggen toen zij mij advies gaf over een leuk cadeau voor mijn andere vriendin die hoog zwanger is. Omdat ik net een babyshower heb gehad van haar, kan ik eindelijk mijn blog plaatsen op de site omdat ik anders het cadeau al zou hebben verklapt. Tijdens de babyshower werd ik aangesproken door een familielid van mijn vriendin die zelf ook zwanger is, met de vraag waar ik deze zak had gekocht. En daaruit kon ik verstaan dat zij deze zelf ook graag wil hebben.

draagzak

 

draagzak

Het cadeau viel erg in de smaak

Omdat je baby in een ergonomische draagzak als het ware in een kikkerhouding zit, is dit een prettige houding. En omdat de draagzak er ook nog eens erg mooi en comfortabel uitzag, werd dit cadeau natuurlijk extra leuk om te geven. Daarom mag dit adres natuurlijk niet ontbreken op mijn site. Want buiten een draagzak kun je hier uitstekend terecht voor een complete baby uitzet. Van accessoire tot aan een complete kinderkamer die zelfs bij jou thuis helemaal in elkaar wordt gezet. Dus ik denk dat ik hier nog wel vaker op zal bestellen om een passend cadeau te vinden voor iemand die zwanger is of net moeder is geworden. Want voor ieder zijn smaak kun je hier gegarandeerd slagen.