Een mok als geschenk

bedrukte mok

Wil je relaties en klanten blij maken dan is een mok laten bedrukken een leuk idee, naar wens kun je verschillende opdrukken erop laten zetten. Dit kan variëren van teksten, afbeeldingen tot een logo van je onderneming. Wil je de mok in een pakket doen, of is het een idee om van de mok zelf een verpakking te maken. Wat je ook doet het zal altijd in de smaak vallen, tevens hoef je niet bang te zijn dat de mok niet gebruikt zal worden. Vaak is de mok terug te vinden op de werkplek en stapt men van de plastic bekertjes af. 

bedrukte mok

Leuke mokken met foto

Afbeeldingen zijn altijd leuk op een mok, maar wist je dat je nu ook met een mok laten bedrukken foto’s weer kunt geven? Wanneer de mok warm wordt komen de foto’s tevoorschijn, op deze manier heb je een unieke mok. Geef de mok cadeau aan al je relaties en laat iedereen versteld staan van het leuke idee, ook deze mokken zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar op de website van mokken.nl. Wil je liever van een normale mok gebruik maken met een eigen opdruk dan ben je natuurlijk ook welkom.

Promotie voor je webshop

Heb je een webshop dan weet je vast hoe moeilijk het is om daarvoor reclame te maken, online marketing is door de groei van de vele webshops een duur grapje geworden. Met een mok laten bedrukken maak je relatief voordelig reclame, en bereik je ook een grote doelgroep. Neem de mokken mee naar een evenement, en je kunt iedere bezoeker een mok geven. Vaak komen zij uit alle delen van het land, grote kans dat jouw mok dus door het hele land wordt verspreidt. Wil jij je bedrijf ook bekender maken, kijk dan snel op de website van mokken.nl.