Een storm parasol

storm parasol

Enkele tijd terug ben ik verhuisd, iets wat me nog steeds met veel vreugde vervult. Eindelijk konden we groter gaan wonen, konden we ons het huis veroorloven dat we altijd al wilden hebben. En dat niet alleen, we hebben ook nog eens een heel riante tuin erbij, en dat is nog wel hetgeen dat bij mij meest favoriet is overigens. Zeker nu het lente is en het steeds een stukje warmer wordt, dan is het heerlijk lekker in de tuin bezig te zijn. Ik ben al klaar met het planten van alle bloemen en planten die ik wil hebben – we hebben er zelfs een paar fruitbomen ingezet die het hopelijk dit jaar en anders volgend jaar nog gaan doen. Nu heb ik een nieuw projectje, namelijk het terras. Een storm parasol heb ik al aangeschaft, want ik vind dat prachtig. Ik heb nu twee heel grote parasols staan waaronder ik de lounge banken ga plaatsen die ik op het oog heb. Het wordt een eigenlijk vrij chique terras met een stijltje dat goed bij ons huis past, alles sluit hier gewoon naadloos op elkaar aan en dat maakt het echt heel mooi.