Frietwagen huren kan bij ons!

U wilt een festival, evenement, feestje of een uitje organiseren, alleen weet u niet wat het beste is om als eten te verkopen. Wij hebben daar een antwoord op en geven u een reden waarom u een frietwagen huren kan.

Waarom een frietwagen ?

Het huren van een frietwagen kan veel voordelen hebben. Een frietwagen zorgt ervoor dat  mensen gemakkelijk eten kunnen halen, zonder dat ze er lang voor hoeven te wachten. Het is ook zo dat bij elke evenement of festival een frietwagen staat. Dat komt omdat we in Nederland veel friet en snacks eten. Elke week gaan we wel een keer naar de friettent om wat te snacken. Als er frietwagens op een feestje of evenement staan, dan krijgen mensen eerder de neiging om te snacken en iets te halen.

Wat is ons kwaliteit ?

Wij bieden de beste frietwagens en eten aan onze klanten. Zo hoeven onze klanten zich niet druk te maken dat de gasten op de evenement het eten niet lusten, onze friet is namelijk van het beste kwaliteit gemaakt speciaal voor de gasten. Tevens verhuren wij ook onze frietwagens in heel Nederland zonder problemen. Zo willen we ervoor zorgen dat al onze klanten mee kunnen genieten van onze frietwagens.

Belangrijke punten om te weten

Voordat u een van onze frietwagens wilt huren, dan is het verstandig om te kijken of er voldoende stroom uit de stopcontacten komt, onze frietwagens hebben namelijk minimaal 220v nodig binnen een straal van 30 meter. Ook is het voor ons fijn om te weten hoeveel gasten er aanwezig zijn.