Het perfecte kraamcadeau vinden

Wanneer je op zoek bent naar een goed kraamcadeau voor een familielid of vriendin die pas bevallen is en wilt kijken naar welke cadeau’s geschikt zijn voor een pasgeborenen, dan kun je kijken naar een Happy Horse konijn. De knuffels van Happy Horse konijn zijn erg zacht en te krijgen in meerdere kleuren. Zo kun je een knuffeltje uitkiezen dat geheel past bij het interieur van de babykamer. Happy Horse biedt een zeer ruime keuze aan variaties van het konijn zodat deze beschikbaar is in 25 verschillende uitvoeringen. Zo kun je het kraamcadeau zo persoonlijk mogelijk afstemmen. Naast konijnen vind je ook een groot aantal knuffeldoekjes in het assortiment.

Personaliseer je Happy Horse konijn

Wanneer je je knuffeltje nog wat persoonlijker wilt maken, dan is het mogelijk om het konijntje te laten bedrukken met bijvoorbeeld een naam. Dit is zowel een erg leuke herinnering als erg handig om te onthouden dat het konijn van het kindje is. De prijzen van het Happy Horse konijn zijn erg schappelijk. Zo is dit knuffeltje al te krijgen voor 14,95 euro. Knuffeldoekjes zijn vanaf 8,50 euro al beschikbaar. Indien je vragen hebt over het bedrukken van het door jou gekozen konijntje, kun je altijd contact opnemen per telefoon of e-mail. 

Online een Happy Horse konijn kopen

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikt en leuk kraamcadeau, dan heb je met een Happy Horse konijn een knuffel die altijd in de smaak valt bij zowel baby’s als jonge kinderen. Op de website vind je ze dan ook in verschillende formaten en in verschillende kleuren. De levertijd van je bestelde producten is tussen de drie en vijf werkdagen. Wanneer je jouw Happy Horse konijn snel nodig hebt, kun je in overleg ook een spoedbestelling aanvragen tegen de meerkosten van vijf euro. Bovendien wordt de service geboden dat je al je bestelde artikelen binnen 14 dagen kunt retourneren.