Hier vind je originele geboortekaartjes jongens en meisjes

1439385046.0158Zoals jullie weten vind ik het erg leuk om jullie tips mee te geven. Het hoeft dan niet over een specifiek onderwerp te gaan, als ik iets tegen kom waarvan ik denk dat jullie hier iets aan hebben dan doe ik dat. Vandaag zal het gaan over  geboortekaartjes jongens of meisjes. Geboorte is iets wat veel vreugde met zich mee brengt. Zo kreeg ik laatst zo’n kaartje in de bus van mijn buren. Ik wist ook niet precies wanneer zij uitgerekend was, dus toen ik mijn brievenbus open deed was dit wel een verrassing. Het eerste wat ik dan ook deed was eens bij haar op de koffie gaan. Ik was dan ook erg benieuwd hoe het kindje eruit zag. En omdat het kaartje zou mooie was, wou ik aan haar vragen waar zij deze gekocht had in de hoop dat jullie hier iets aan gaan hebben.

Kisscards

Kaartje eenvoudig online besteld

Toen ik eenmaal bij mijn buurvrouw aankwam, gingen wij naar boven en liepen we even naar het kindje toe. Toevallig was hij wakker en kon ik hem even vasthouden. Het kindje was kerngezond en zag er mooi uit.

geboortekaartjeEenmaal beneden vroeg ik waar zij het geboortekaartje had besteld. Zij vertelde mij dit bij Kisscards gedaan te hebben. Volgens haar hebben zij hier een ruim assortiment aan geboortekaartjes jongens en meisjes. Dus is er iemand bij jou in de buurt zwanger, verwijs hun dan door naar de website kissgeboortekaartjes.nl.