Ik heb een heerlijke plek gevonden met sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen

Wanneer je op zoek bent naar een wellness dag dan kan ik je misschien helpen met sauna aanbiedingen. Zelf kan ik het me voorstellen dat je het soms duur vindt. Zeker wanneer je een gezin hebt, student bent of spaart voor iets groots zoals een eigen woning. Zo ga ik met vijf andere vaak een weekendje weg. Even lekker de deur uit en andere steden bezoeken. Maximaal genieten van elkaar en de omgeving. Vorig weekend stond Nijmegen op de planning. Aangezien we een heerlijk weekend hebben gehad, wil ik jou graag een tip meegeven.

Nijmegen

Leuke sauna aanbiedingen

Tijdens het inventariseren van de mogelijkheden die Nijmegen te bieden heeft, kwamen we op de website van Thermen terecht. Even vlug tussendoor, Thermen is een wellness centrum. Op de website krijg je een indruk van wat Thermen je te bieden heeft. Dit varieert van sauna’s, baden, massages tot beauty. Kortom, je kan je daar prima vermaken. Zelf waren we erg nieuwsgierig naar de Hammam beleving en die vonden we erg fijn. Je gaat namelijk op een warme stenen tafel liggen. Daarna wordt je ingezeept met Turkse olijfzeep. Vervolgens worden de dode huidcellen verwijderd door middel van een scrubritueel. De combinatie van het warme water en de geuren laten je helemaal wegdromen.

Arrangementen

De Hammam is erg goed te combineren met een bezoekje aan de sauna. Helemaal wanneer met een paar man bent. Even gezellig bijpraten en ontspannen in de warmte. Na een avondje stappen is het anders Zeker met de sauna aanbiedingen is het financieel mooi te combineren. Het mooie bij Thermen is dat je kan kiezen uit sauna’s met verschillende temperaturen. Ze beginnen bij 65 graden en lopen op tot 100 graden Celsius. Je hoeft alleen maar een temperatuur uit te kiezen die je prettig vindt. Mocht je nu ook geïnteresseerd zijn dan raad ik je aan om hun website te bekijken.