Kies jij voor een bidon laten bedrukken?

Een bidon laten bedrukken is een uitstekend idee als je op zoek bent naar een leuk relatiegeschenk! Het is altijd goed om reclame te maken voor je eigen bedrijf, dat kan immers weer nieuwe klanten opleveren en bestaande klanten aan je binden. Een bidon laten bedrukken en dit als geschenk weggeven is een van de mogelijkheden die je hebt om reclame te maken. Je kunt natuurlijk ook advertenties laten plaatsen, folders uitgeven of via sociale media aan de slag gaan, maar deze methodes zijn lang niet allemaal even effectief. Relatiegeschenken uitdelen daarentegen levert je altijd wat positiefs op!

Bidon laten bedrukken als relatiegeschenk

Het voordeel van deze geschenken is dat je mensen hiermee een goed gevoel geeft over jouw bedrijf. Iedereen vindt het immers leuk om een cadeautje te krijgen, ook als het niet direct heel persoonlijk is. Een bidon laten bedrukken en weggeven heeft daarnaast nog meer voordelen. In de eerste plaats laat je hiermee zien dat jij duurzaamheid belangrijk vindt, deze drinkflessen zijn immers goede alternatieven voor wegwerpflesjes. In de tweede plaats is het zo dat de fles voldoende ruimte biedt voor een opdruk, waardoor jouw bedrijfsnaam ook echt goed zichtbaar is. Dat wil bij andere relatiegeschenken, zoals pennen, nog wel eens veel minder zijn. Daarom is het dus goed om te kiezen voor een bidon laten bedrukken. En in de derde plaats is dit een goed relatiegeschenk omdat het een product is dat mensen vaak gebruiken en vaak ook buitenshuis gebruiken. Ze komen zo niet alleen zelf keer op keer in aanraking met jouw bedrijfsnaam, ook andere mensen zullen deze zien. Je geeft dus één keer iets weg, maar het effect van dit reclame product kan vele jaren doorgaan! Een bidon laten bedrukken is dus zeker iets om te overwegen als jij op zoek bent naar alternatieve manieren om jouw bedrijf te promoten.

Verschillende opties

Er zijn verschillende bedrijven waar jij terecht kunt voor relatiegeschenken. Wil je een bidon laten bedrukken, of natuurlijk meerdere, dan doe je er goed aan om naar Bottle Promotions te gaan. Zij zijn echt in dit specifieke product gespecialiseerd en dat betekent dat je bij hen uit verschillende opties kunt kiezen. Zo bieden ze verschillende soorten flessen aan, namelijk Eco, Lifstyle en Sport. Binnen deze categorieën hebben ze ook nog weer verschillende opties. Zo kun je binnen Eco kiezen voor:

  • de Shiva 02, die gemaakt is van suikerriet en 100% biobased is
  • de Shiva Bio, die volledig biologisch afbreekbaar is
  • de Fuse Bio, die voor 75% biologisch afbreekbaar is en voorzien is van een reservoir waar je fruit of kruiden in kunt doen

Wil je een bidon laten bedrukken, dan heb je bij hen dus ruime keus in verschillende soorten flessen. Daarnaast bieden zij ook diverse maten aan en de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren. Uiteraard wordt de opdruk helemaal naar jouw wens gemaakt! Zo kun je dus echt een variant kiezen die op alle vlakken aan jouw wensen voldoet! Wil jij een bidon laten bedrukken als promotiemiddel, dan is het daarom zeker de moeite waard eens meer informatie in te winnen bij BottlePromotions.com!