Linnen tassen bedrukken? Reclame op een originele manier

Linnen tassen, iedereen gebruikt ze. Even snel een boodschapje doen of voor spulletjes onderweg naar je werk. Linnen draagtassen nemen weinig ruimte in beslag en zijn mede hierdoor ideaal om te gebruiken. Kijk maar eens in je kast, grote kans dat hier een linnentas tussen ligt. Ben jij als eigenaar van een bedrijf geïnteresseerd in verschillende manieren van adverteren en zie jij jouw naam wel op een linnentas staan? Alles over linnen tassen bedrukken vind jij in dit artikel. Van grote tot kleine tassen, jouw bedrijf staat voorop.

Linnen tassen bedrukken: innovatief, duurzaam en modieus

Katoenen tassen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Niet alleen zien ze er mooi uit, ze zijn ook nog eens erg handig in gebruik. Een goede reden om jouw logo op een dergelijke tas te laten bedrukken. Linnen tassen bedrukken kan tegenwoordig eenvoudig. Jij kiest het door jouw gekozen ontwerp en geeft de afmetingen aan ons door. Daarnaast kun je zelf ook nog een keuze maken uit de verschillende kleuren. Leuk zo’n linnen tas, maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen? Wij sommen ze hieronder voor je op. Linnen tassen laten bedrukken is:

  • Duurzaam;
  • Innovatief;
  • Modieus.

Om jou een kijkje te geven in ons uitgebreide assortiment zullen we een aantal van de meest verkochte tassen met je doornemen. We beginnen met de Canvas bloktasNaturel. Zoals de naam al doet vermoeden is deze tas vierkant, wat zorgt voor voldoende opslagruimte. Ben jij opzoek naar een andere kleur dan beige? Geen probleem. Ga voor de zwarte of witte variant en stem hiermee de kleur van jouw tas af op het logo. Ben je er nog niet helemaal uit? Ontwerp jouw tas en ontvang een digitale proefdruk. Zo weet je zeker dat de tas eruit komt te zien zoals jij voor ogen hebt. Heb jij zo snel mogelijk een levering nodig? Ook dat is geen probleem. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Je kunt deze linnen tassen al laten bedrukken voor 2,82 euro inclusief BTW. Toch die veel belovende proefdruk afwachten? Deze ontvang je al binnen twee uur op de mail. Enthousiast geworden en wil je meer weten? Lees dan vooral verder en kom alles te weten over jouw eerste bestelling.

Mijn eerste bestelling: alle informatie over linnen tassen bedrukken

Een onbedrukte versie ontvang je al binnen 48 uur. Heb jij jouw logo op linnen tassen laten bedrukken? Dan is de levertijd iets langer. Ga minimaal uit van 5 werkdagen. Heb jij iets te laat besteld en kun je geen 5 werkdagen meer wachten? Neem dan contact met ons op en wij kijken met jou naar eventuele mogelijkheden. Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je een track & trace code per mail, zodat je jouw bestelling tot op de puntjes kunt volgen. Bij ons ben jij verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Meerdere mensen gingen jou al voor. Heb jij nou al eerder een bestelling bij jou geplaatst? Laat dan vooral een review achter op onze website. Jij tevreden? Wij tevreden! interrelatiegeschenken.nl helpt jou op weg met het bedrukken van jouw linnen tassen. 

Lees meer…