Max Giving zorgt voor een strak bedrijfscadeau

maxilia-logoZoals jullie weten schrijf ik graag blogs. Ik heb dit in het verleden veel gedaan en ben nu weer langzaam de draad aan het oppikken. Een van mijn favoriete onderwerpen is cadeau. Vooral omdat je hier alle kanten me op kunt. Je kunt bijvoorbeeld twee personen die totaal verschillende zijn, en dan nog tevreden maken met het zelfde cadeau. Ik zoek dan ook vaak op het internet naar leuke adresjes waar ik later iets aan kan hebben. Wanneer ik dan een echte topper heb, deel ik deze direct met jullie. Zo heb ik een site die ik veel gebruik voor cadeaus voor mijn collega’s. Deze site is van Max Giving en hij heet maxgiving.nl. Ze hebben hier mooie categorieën zoals pennen, mokken, schrijfmappen en notitieblokjes. Allemaal stuk voor stuk ideale cadeaus voor werkcollega’s. Zo geef ik vaak een mooie pen en de berichten hierover zijn vrijwel altijd positief. Nu we het toch over zakelijke cadeaus hebben wist je dat ze hier ook aan bedrukken doen. Dus het is mogelijk om een pen, tas, of zelf een bidon te laten bedrukken met het bedrijfslogo er op. Zo had ik laatst zelf toevallig van Max Giving een bidon ontvangen.

28128_sixbag-grijs

Iedereen kreeg na afloop een bidon

12938_bopp-mini-met-logoWij hadden laatst dus een teambuildingsuitje. Hier moesten we samen sportieve activiteiten uitvoeren. Het was een vermoeide dag, maar dat deed niet onder aan de pret. We kregen toen de dag begon allemaal een bidon met het bedrijfslogo er op. Ik vroeg ook aan mijn collega waar zij die besteld had en ik kreeg toen inderdaad toevallig te horen dat het bij Max Giving was. Het blijkt dus wel dat deze firma goed in de markt staat. Dus ben jij op zoek naar een leuke cadeau voor jou collega en een zakelijk geschenk, dan weet jij waar je moet zijn.