Mijn bedankjes voor de familie

foto_Bureau_buideltje_hVorige week vierde we groot feest met de familie, ik was jarig en dat wilde ik natuurlijk met zijn allen vieren. Ik had een tent opgezet in de achter tuin zo dat mensen buiten en binnen konden staan of zitten, ook had ik sta tafels neergezet waardoor de mensen lekker met zijn allen gezellig konden kletsen rondom een tafeltje. Het was een super gezellige dag en zonder hun had ik nooit een leuke verjaardag gehad dat is 1 ding wat zeker is, daarom was ik ze er dankbaar voor hun komst en heb ik speciale bedankjes laten maken voor op het einde van het feest om aan iedereen te geven.WK002._foto_2_jpg_h

Geslaagde dag met iedereen

Na afloop was het tijd om iedereen persoonlijk te bedanken en natuurlijk om de bedankjes uit te delen die ik had besteld via de website. Iedereen vond het een super leuk idee om zo iets te doen als bedankje en hebben velen malen dankjewel gezegd voor de leuke dag. Het was inderdaad een zeer geslaagde dag met iedereen en ik kan ook niet wachten tot iedereen weer met zijn allen bij elkaar is de volgende keer voor weer zo een super leuke dag net als op mijn verjaardag dit jaar.geluksklaver-7_bedankjes_h