Mijn rijbewijs Arnhem als cadeau gekregen van mij ouders

rijbewijs ArnhemVoor de lezers die hun rijbewijs Arnhem of regio willen halen heb ik een gouden tip. Namelijk de verkeersschool Wesseldijk. Mensen die in Arnhem of Nijmegen wonen hebben hier dan ook zeker al eens van gehoord. Zo heb ik vele jaren geleden via deze rijschool ook mijn rijbewijs gehaald. Ik had toen er tijd het geluk dat mijn ouders alles deden betalen. Dit moet de reden dat ik voor mijn 18e niet zou roken. Dit doe ik overigens nog steeds niet. Ik had natuurlijk wel enkele keren de kans gehad om het te doen. Want vriendinnen van mij roken wel. Echter had ik hier zelf nooit de behoefte aan. Dus op mijn 18e verjaardag kreeg ik een envelop met de boodschap erop dat ik van hun mijn rijbewijs zou krijgen. Dit had ik dus gedaan bij de bovenstaande firma. Omdat ik laatst deze naam weer eens op de weg zag, moest ik gelijk aan mijn tijd denken.

wesseldijk

Op de site staan twee pakken

Wanneer je zelf naar verkeersschoolwesseldijk.nl gaat zul je zien dat zij twee verschillende pakketten aanbieden. De eerste bevat een maximum van twintig rijlessen en de andere maximaal dertig lessen. In beide pakketten zit het ‘afrijden’ ook in en een eventuele herexamen. Met deze zekerheid ga je natuurlijk een stuk zelfverzekerder naar het CBR.

Ook voor zakelijke klanten

anwbWesseldijk is dan ook een echte verkeersschool. Dus je kunt hier niet alleen terecht voor een rijbewijs Arnhem maar ook voor een vrachtwagen of heftruck. Dit in Arnhem zelf of in de regio. Hier hebben zij ook verschillende pakketten voor. Natuurlijk kun je dit soort pakketten ook als cadeau geven. Wat te denken als iemand een x aantal jaren in dienst zit? Wellicht ontvangt hij zo’n cadeau wel met open armen.