Wat is het verschil tussen een Finse sauna en een stoombad?

finse saunaLaatst heb ik van mijn vriendinnen een wellness pakket gekregen. Hiermee kon ik een avondje naar het Sanadome. Dit is een wellness centrum in Nijmegen. Hier kun je heerlijk tot rust komen. Je hebt hier verschillende zwembaden waaronder een zoutbad. Ook heb je hier verschillende bubbelbaden en sauna’s waaronder een Finse sauna.

Dit bracht mij op het idee om misschien zelf een sauna thuis aan te schaffen. Wij hebben hier namelijk wel de ruimte voor. Vandaar dat ik eens online op zoek ging naar opties. Omdat je tegenwoordig alles online kunt kopen, kun je ook direct dingen met elkaar vergelijken.

Goed onderzoek bespaard een hoop

bodyfit.nl

Na enig speurwerk heb ik een website gevonden die sauna levert van hoge kwaliteit. Deze site heet bodyfit.nl en doet alleen aan wellness. Dus voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit geef ik als tip mee hun eens te bezoeken. Dit wordt overigens bevestigd wanneer je naar de recensies kijkt. Alle klanten zijn lovend over deze firma.

Offerte is aangevraagd

jacuzziOp de site hebben zij een ruim assortiment aan sauna’s, waaronder dus ook een Finse sauna. Hier heb ik dan ook een offerte voor aangevraagd. Ik hoop dat dit binnen mijn budget valt, dan ga ik gelijk over tot aankoop. Wanneer ik hier een reactie op krijg, laat ik het jullie direct weten. Verder vind je er ook een hoop informatie over wellness en ontspanning.

Hebben jullie nog vragen aan mij over dit artikel, stel ze dan gerust. Ik kom dan zo snel mogelijk bij jou terug. Heb jij nog tips omtrent dit onderwerp, dan ben ik hier ook erg benieuwd naar.