De website van Boeketcadeau is echt super!

Boeketcadeau

Al een paar keer had mijn man mij verrast met een mooie bos bloemen op mijn werk. Ik wist al dat deze van Boeketcadeau kwamen. Niet eerder had ik de website bezocht. Maar toen ik met ons jubileum ook een mooie glazen vaas en een doos chocolaatjes kreeg, wilde ik meer weten. Het totaal zag er namelijk prachtig uit en ik wil ook wel eens iemand verrassen. Toen ik op de website terecht kwam, was ik blij verrast. Hier werd namelijk gelijk duidelijk welke mogelijkheden er zijn en welke bijbestellingen je kunt doen. Het is dus mogelijk om jouw favoriete bos bloemen in verschillend formaten te kopen. Natuurlijk kun je daarmee dus ook eens jezelf verblijden! Ik besloot nog meer rond te kijken en een leuke bos voor mijn vriendin uit te zoeken. Omdat het een kleinigheidje moest zijn, wilde ik een klein bosje dat er wel mooi uitzag. Op de website kon ik zien hoeveel van de gekozen bloemen er in zouden zitten en hoeveel vulbladeren er bij kwamen. Dat is altijd fijn om te weten, zodat jet kunt inschatten hoe het wordt.

Boeketcadeau

Boeketcadeau is erg snel

Al twee dagen later kreeg ik een berichtje van mijn vriendin die erg blij was met de bloemen. Zij heeft ze in de woonkamer neergezet en stuurde een foto mee. Ik wist natuurlijk al hoe mooi deze bloemen zijn en daar was zij het dus ook mee eens! Het verraste mij dat Boeketcadeau zo snel is! De bloemen blijven lang vers en daardoor kun je zien dat het goede kwaliteit is.

Boeketcadeau

Mooi in huis

Bij deze online bloemist kun je ook mooie stukken vinden als accessoire voor in huis. Kijk eens hierboven, daar zitten mooie witte hyacinten in. Ook voor kerst is er allerlei moois te vinden. Ik raad je dus echt aan eens de website te bekijken!