Zelf een nuttig en origineel kerstpakket samenstellen

Een kerstpakket samenstellen is leuk om te doen maar niet altijd even makkelijk. Zeker als je voor een grotere groep mensen iets wilt doen wil je toch rekening houden met verschillende wensen maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Om dan toch een kerstpakket te kunnen geven waar de ontvanger echt wat aan heeft kun je kiezen voor een Pluim.

Wat houdt een Pluim precies in?

Een Pluim kan als geheel kerstpakket gegeven worden omdat deze in verschillende waardes te koop is. Het is een cadeaukaart op A4 formaat die je kunt laten bedrukken met een persoonlijke tekst en foto. Vind je alleen een Pluim als cadeau wat kaal als kerstpakket? Dan kun je er ook voor kiezen zelf een pakket met leuke spulletjes samen te stellen en daar de Pluim bij te doen. Op die manier kan de ontvanger van het kerstpakket er zelf wat leuks mee doen of voor uitzoeken.

Wat kun je doen met een Pluim?

De Pluim kan los gegeven worden en als je het leuker vindt er een extraatje bij te doen behoort dat ook tot de mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fles wijn of een lekker snoepje. Als je graag meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is met een Pluim kun je de website van Pluimen.nl even raadplegen maar even mailen of bellen met het bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor iedereen geschikt als cadeau

Een Pluim kan aan veel verschillende dingen besteed worden. Denk hierbij aan een avondje uit, een dagje op stap, een leuk etentje of gewoon een gebruiksvoorwerp dat je altijd al wilde hebben maar nooit eerder gekocht hebt. Omdat er veel mogelijkheden zijn zit er voor iedereen wel iets leuk bij en heb je een kerstpakket cadeau gedaan waar de ontvanger daadwerkelijk wat aan heeft.