Verwen jezelf eens met een mooie BH

bh 

Ondergoed is iets waar we allemaal niet heel erg veel om geven. Het moet goed zitten en dat is het wel een beetje. Het is ook niet zo raar: anders dan jezelf en je partner ziet eigenlijk niemand het ondergoed. Daarom wordt het mooie ondergoed bijna altijd gereserveerd voor “bijzondere gelegenheden”. Maar, wat is er eigenlijk mis met een designer BH? Zeker het kost misschien iets meer dan een gewone BH, maar mooier ondergoed kan positieve effecten hebben op je zelfverzekerdheid. Zo hebben veel sporters geluksondergoed, zou het niet fijn zijn om altijd geluksondergoed aan te kunnen hebben?

Design hoeft niet duur te zijn

Het eerste wat je denkt als je overweegt om designerkleding te kopen is dat het wellicht een stuk duurder kan zijn. Maar dit hoeft dus juist helemaal niet zo te zijn: Design draait voornamelijk om het ontwerp, en een ontwerp hoeft maar een keer gemaakt te worden en kan daarna onbeperkt gebruikt worden. De mode vereist echter dat er steeds nieuwe ontwerpen op de markt komen, en dat is waar outlets voor zijn: daar kan je de oude collectie voor een lagere prijs kopen. En zeg nou zelf: ondergoed moet jij mooi vinden, wat doen de modegrillen van de samenleving je dan?

Het belang van kwaliteit

Designer BH’s hebben ook als voordeel dat ze van een stuk hogere kwaliteit zijn dat de BH’s waar je aan gewend bent. Dit zorgt er allereerst voor dat ze een stuk langer meegaan, maar het heeft nog een groot voordeel: ze zitten veel beter. Van ondergoed heb je liever niet het gevoel dat er is, en met een goede BH kan je dat ook bereiken. Comfort is namelijk best belangrijk voor kledingstukken die de hele dag dicht op je huid zitten, dus koop eens een designer BH.