Gamekeys eenvoudig en snel kopen via GameKeyDiscounter.nl

GameKeyDiscounter.nl is de website om makkelijk en snel gamekeys te kopen. Naast gamekeys kun je via deze website verschillende dingen bestellen, zonder de deur uit te gaan. Zo kun je online Xbox live, software en games bestellen maar daarnaast ook giftcards. Waarbij je niet hoeft te wachten op de levering en dus ook niet hoeft op te staan om de voordeur open te doen.

Een bestelling plaatsen via GameKeyDiscounter.nl
Zoals gezegd kun je voor verschillende dingen op GameKeyDiscounter.nl terecht. Voor gamekeys en diverse spellen en giftcards. Maar hoe bestel je het en hoe gaat de levering in zijn werking? Eigenlijk is het heel eenvoudig en werkt het net zoals op andere websites. Je klikt als eerste op het product dat je wilt hebben en voegt deze toe aan de winkelwagen, door op de groene knop te klikken. Vervolgens kun je kiezen om nog verder te ‘winkelen’ of om af te rekenen. Bij het afrekenen is het mogelijk om een kortingscode in te voeren, mits je deze ook daadwerkelijk hebt. Wanneer je op afrekenen hebt geklikt komt er een formulier in beeld, waarop je je adres gegevens achter moet laten. Hierbij is vooral jouw e-mail belangrijk, want daar komt jouw bestelling uiteindelijk terecht. Daarnaast moet je ook bepalen op welke manier je de bestelling wilt betalen. Uiteindelijk betaal je via IcePay, dit is een veilige online betaal provider. Wanneer je je bestelling zo snel mogelijk wilt hebben zul je moeten kiezen voor één van de volgende betaalmethodes: iDeal, Sofortbanking, Bancontant/Mister Cash of Paysafecard. Het voordeel van deze betaalmethodes is dat wanneer je hebt besteld, de bestelling binnen enkele minuten in je mailbox verschijnt. Na deze stappen zul je, afhankelijk van de betaalmethode, je product(en) ontvangen. 

Geen product ontvangen
Je kunt heel goed de bovenstaande stappen hebben gevolgd en vervolgens het idee hebben dat er maar niks binnenkomt. Voordat je contact opneemt met GameKeyDiscounter.nl, is het raadzaam om eerst even in je spam folder of je ‘ongewenste’ mailbox te kijken. In sommige gevallen komt de bestelling namelijk hier terecht.