Persoonlijke spullen overzichtelijk bewaard in stijlvol leder

In een gemiddelde portemonnee gaan bij de Nederlandse consument zo’n tien pasjes mee. Tien! Standaard zit de bankpas in je portemonnee samen met het rijbewijs, de zorgpas, verschillende klantenkaarten en vaak een OV jaarkaart. Velen dragen meerdere bankpassen mee in hun Heren portemonnee. Om alles overzichtelijk te houden, en niet steeds te hoeven zoeken naar het juiste pasje, is het fijn om er een handig opbergsysteem voor te hebben. De portemonnee voor heren en Dames portemonnee webshop draag je als een kostbaar bezit de hele dag met je mee. Samen met je telefoon en sleutels hoort het bij je persoonlijke spullen die je ten alle tijden bij je draagt. Nooit de deur uit zonder deze onmisbare drie. Want zonder deze gadgets kun je niet betalen bij een kassa, start je auto niet of kun je je niet legitimeren. Dingen die vandaag de dag gewoon meteen moeten.

Complete leren schrijfset voor op kantoor

Als de Russische Matroesjka Poppetjes passen ze in elkaar en horen ze bij elkaar. Een mooie lederen portemonnee in een handtas of kantoor werk tas. Daarin past dan perfect de leren schrijfmap bestellen om in stijl je werknotities te doen. Dat ziet er professioneel en zakelijk uit. Stijlvol gematched met je andere spullen, kun je ermee voor de dag komen bij klanten of leveranciers. Overzichtelijk je spullen bewaren en nooit hoeven te aarzelen of zoeken is echt iets voor de professionals. Meteen en accuraat aan de slag. De eerste indruk is zo meteen al goed.

Oog voor detail

Om het helemaal compleet te maken tover je je balpen uit een bijpassende lederen etui voor de dag. Ga je zo’n leren etui kopen dan doe je een aankoop die jarenlang meegaat. Om twee redenen: leer is duurzaam en mooi. Daar doe je niet gemakkelijk afstand van. Ook wordt het je lieveling waar je zuinig op bent en die je niet kwijt wilt raken.