Waarom een sinterklaas pakket kopen?

Sinterklaas is een kinderfeest en heel Nederland viert feest als Sinterklaas en zijn pieten vanuit Spanje komen naar Nederland. Op hun stoomboot vol met pakjes delen ze op Pakjesavond alle cadeautjes aan de lieve kinderen uit in het land. Een feest wat je nogal vaak hoort op het nieuws. Alle kinderen genieten en de ouders zorgen ervoor dat Sinterklaas en zijn pieten hun werk goed kunnen doen. Ouders kopen tegenwoordig steeds meer een sinterklaas pakket voor hun kinderen. Maakt niet uit wie het pakket krijgt, maar een sinterklaas pakket zorgt voor jong en oud een glimlach op het gezicht.

Wat is een sinterklaas pakket?

Een sinterklaas pakket is een pakket dat bestaat uit allerlei chocoladeletters, chocolademunten en cadeautjes van de Sint en zijn pieten. Je kan deze als ouder aanvragen bij Sinterklaas en die zorgt ervoor dat het sinterklaas pakket bij uw familie of vrienden of natuurlijk bij uzelf terecht komt. Onthoud u wel dat u ruim van te voren uw sinterklaas pakket moet bestellen en niet op het laatste moment. Sinterklaas en zijn pieten moet uiteraard het pakket meenemen uit Spanje en dat kan niet meer zodra ze in Nederland zijn aangekomen met hun stoomboot. Bestel dus ruim voor pakjesavond uw sinterklaas pakket online bij de website van Sinterklaas en zijn pieten en we weten allemaal dat het dan voor een leuk bedrag bij u terecht komt.

Personaliseren

Mocht u een personaliseert sinterklaas pakket willen bestellen dan staan onze pieten klaar voor u. Onze pieten zullen u vrijblijvend advies geven over de ultieme sinterklaas pakket. Is het voor een jongen of meisje? Dan kunnen we andere dingen toevoegen aan het sinterklaas pakket! Vermeld de naam van het kind en de leeftijd en dan zorgen wij dat wij met een leuk gedicht en een surprise in het pakket het kind tevreden kunnen stellen.